Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1.9g10kcal0.1g0.6g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g43kcal1.2g1.4g3.6g0g
Valittu annoskoko6g21kcal0.6g0.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g369kcal10.3g12.1g31g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478