Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g1.3g6.7kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g1g5.8kcal0.1g0.6g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g45kcal1g4.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko6g22kcal0.5g2.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.3g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g391kcal8.8g36.8g22.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302