Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Muna, annos 60g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal0.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.3g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g205kcal5.2g10.3g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460