Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.2g4.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g21kcal0.2g3.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.1g1.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal1.7g29.3g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496