Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g5.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g59kcal0g13.6g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325