Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Herne 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g1g0.2g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g98kcal5.4g8.9g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652