Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3.1g5.3kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1.2g3.3kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal1.2g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.6g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g195kcal10.3g5.2g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144