Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal1.8g0g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.9g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0g0.5g0g
Arvot/100g100g188kcal15.3g0g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236