Tomaattinen liha-makaronilaatikko 17%

- Keitä makaronit

- Ruskista jauheliha

- Mausta kypsä jauheliha oman maun mukaan

- Kaada kerroksittain sekä jauhelihaa, makaroneja, tomaattimurskaa että raejuustoa voideltuun vuokaan

- Sekoita kananmunat ja maito, ja kaada vuokaan

- Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.3g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Makaroni, pasta 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 2% Ingman 100g0.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g156kcal8.5g11.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103276