Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)1.5g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal3.4g3.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326