Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)0.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1.2g3.5kcal0g0g0.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal1.4g0g2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.7g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Arvot/100g100g200kcal11.7g0g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297382