Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g3.5g1.1kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal0.8g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g98kcal6.8g5.1g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353