Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 2.9g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal1g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal8.6g1.7g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914