Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2.2g2.3kcal0.5g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal1g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g79kcal8.6g3.4g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341