Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 0.6g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.4g1g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal3.4g8.5g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458155