Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juokseva hunaja 250g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g133kcal8.8g7g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659