Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal0.8g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g148kcal6.8g10.2g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341