Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal1.7g5.2g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250