Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 3.1g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal1g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g93kcal8.5g3.4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271