Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0.6g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal5.1g0g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852