Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal0.4g4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1g0.2g0g
Arvot/100g100g214kcal3.4g33.9g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210