Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.8g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g1.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g110kcal5.1g10.2g5.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503