Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g0.8g2.7kcal0g0.1g0.3g0g
Mansikka 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal0.2g2.6g1g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.1g1.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g170kcal1.7g22g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705