Inkivääri-luumukakku

Keitä luumu ja raastettu inkivääri pehmeiksi.

Soseuta, makeuta ja mausta (esim.

vaniljaa, piparkakkumaustetta, sitruunaa).

Lisää rahka, kananmuna.

Lisää jauhoihin leivinjauhe (1 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita taikinaan.

Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa noin tunti.

---
Jauhoja kuluu vajaa 2 dl, voi olla vehnää, ruista, hirssiä, kookosta..

käytä tarvittaessa ksantaania.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luumu kivetön, kuivattu 1.2g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton rasvaton (Rainbow), annos 250g1.5g0.9kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Agave siirappi (Biona), annos 20g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g2g0g0.4g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g109kcal5.1g16.9g0g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317054