Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g1.4g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal0.8g1.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.4g0.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g143kcal6.7g15g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362