Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 1.2g1.4kcal0.2g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.7g1kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal0.8g0g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0g0.3g0g
Arvot/100g100g123kcal6.7g0g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937