Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.9g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g2g6.4kcal0.3g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal1.4g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g183kcal11.7g21.7g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369716