Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peurapaisti, käsittelemätön2g2kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.8g1g0g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g77kcal6.7g8.3g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531