Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 3.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g3kcal0.2g0g0g0.2g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Arvot/100g100g27kcal1.7g0g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266