Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal1.7g5.1g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704