Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1g5.5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g41kcal0.8g4g2g0g
Valittu annoskoko6g21kcal0.4g2g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1g0.5g0g
Arvot/100g100g342kcal6.7g33.3g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840