Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1.6g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1.5g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi (teollinen)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Anjovis-filee, 1 kpl0.5g1kcal0g0.1g0.1g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal0g0.8g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0g0.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g180kcal0g6.7g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171