Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Pellavansiemenöljy1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g0.7g0.6kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 3.1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g40kcal0g0g4.4g0g
Valittu annoskoko6g20kcal0g0g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0g0g1.1g0g
Arvot/100g100g341kcal0g0g37.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233