Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Banaani, kuorittu 1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g37kcal0.4g3.8g2.2g0g
Valittu annoskoko6g19kcal0.2g1.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1g0.6g0g
Arvot/100g100g307kcal3.3g31.1g18g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700