Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä0.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal1g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g97kcal8.5g6.8g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502