Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnänalkio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.9g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal6.8g5.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983