Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Muna, annos 60g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g31kcal0.4g4g1.4g0g
Valittu annoskoko6g16kcal0.2g2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1g0.4g0g
Arvot/100g100g258kcal3.3g33.3g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107