Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g1.8g1.4kcal0.3g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.8g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g66kcal6.8g3.4g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99782