Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi0.9g4.2kcal0.1g0.6g0.2g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Mangosose, Piltti1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g29kcal0.6g2.6g1.8g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.3g1.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g249kcal5.1g22g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199