Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal0g3g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0g1.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g153kcal0g25g6.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748