Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal1.6g1.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299