Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte1.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g28kcal0.4g3.8g1.2g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.2g1.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1g0.3g0g
Arvot/100g100g243kcal3.4g32.8g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983