Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Perunajauho 1dl=70g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal0.4g3.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.2g1.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g188kcal3.3g28.3g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624