Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1.4g1.2kcal0.2g0g0g0g
Kvinoa, jyvät0.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g108kcal6.6g8.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395