Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1.3g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g131kcal8.6g13.8g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644