Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Flora Vanilla 12%1.6g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1.6g1kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal0.6g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g118kcal4.9g13.1g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301