Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1.5g1kcal0.2g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Rusina 0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g112kcal5g16.7g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313