Aapon makkarat ja perunat voissa

Ruskista sipuli ja lisää joukkoon makkarapalat sekä perunat.

Paista niin kauan, että molemmat ovat kypsiä ja lisää muut aineet.

Voit myös maustaa muilla aineilla.

Syö sinapin ja ketsupin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Punainen lenkki, Atria 100g2.3g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
American bbqsauce kentucky whiskey (Santa maria), annos 15g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal0.4g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.2g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g172kcal3.4g12.1g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183814