Vadelma-passionmousse

Jos käytät pakastevadelmia, sulata ne. Laita liivatteet kylmään veteen.

Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan eri kulhoihin.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää joukkoon tuorejuusto ja vadelmat.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää makeutusjauhe keltuaisten joukkoon ja vaahdota.

Sekoita keltuaisvaahto kermaseokseen.

Kääntele valkuaisvaahto varovasti sekaan.

Lisää vadelmat.

Kiehauta tilkka vettä esimerkiksi mikrossa ja purista liivatteet sekaan.

Lisää liivate nopeasti sekoittaen massan joukkoon.

Kaada esim irtopohjavuokaan tai rengasvuokaan.

Halutessasi öljyä vuoan reunat ennen kuin kaadat massan vuokaan, näin mousse irtoaa helpommin reunoista.

Anna jähmettyä jää kaapissa noin 5 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vadelma 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g1.3g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jam it passiohillo (Fine foods), annos 15g0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.1kcal0g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal0.4g1g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g192kcal3.4g8.5g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265916