Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 2g2.7kcal0g0.6g0g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g2.5g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1g1.2g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g151kcal8.2g9.8g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092